STARTSIDEN     

HVEM ER VI

RACEN

VORES HUNDE

bullet

Turner

bullet

Alina

FRITID

HVALPE

GODE RÅD

GALLERI

LINKS

                                       

           

 

Fritid som hundeejer

Vi anbefaler at man bruger noget af sin fritid til at være sociale, og være sammen med sin hund. Det er meget vigtigt at ens hund lære at være sammen med andre mennesker og hunde. 

Vores hunde startede på hvalpetræning som helt små. De var omkring 12 uger da vi startede. Det handler jo om, at vi som hundeejer skal lære vores hund at kende, de er jo vidt forskellige ligesom os mennesker. Når vi så kender hunden kan den rigtige træning starte, og alle de hunde og hundeejer vi kender nyder det, ja og så får man samtidigt en lydig hund. Vi er til træning min. 3 timer pr. ugen hele året rundt med hver vores hunde. 

Vi nyder meget, hele familien, at drage på camping. Vores hunde holder meget af at være med og det er bestemt ikke noget problem men to hunde i et fortelt. Vores hunde er meget rolige af natur, og er ikke udfarende typer, men man kan jo aldrig vide sig sikke. For at sikre os, har vi investeret i to bokse som de sover i om natten, samt på tidspunkter hvor de selv ønsker at trække sig tilbage og være i fred. Samtidigt giver de os også en frihed i at de kan være selv i et øjeblik.

 

Webmaster : Maja Mølholm Larsen

Senest opdateret: 10. november 2008                                                Besøgstæller