STARTSIDEN     

HVEM ER VI

RACEN

VORES HUNDE

bullet

Thuner

bullet

Alina

FRITID

HVALPE

GODE RÅD

GALLERI

LINKS

                                       

           

 

Hvalpe dagbog

Lørdag d. 16 Juni, I dag blev de sidste 2 hvalpe solgt vi ønsker alle vore hvalpe køber held og lykke. Tillykke med jeres guldklump

Fredag d. 1 Juni 2007, Her er ved at blive stille. 5 af hvalpene er flyttet til deres nye hjem. De er faldet godt til i deres nye hjem. Nu har vi 3 hvalpe gåede og de skal også have et nyt hjem, håber meget at de sker inden for de næste 3 uger. Det har igen været en fornøjelse at have hvalpe og møde de nye hundeejer!! Man lære mange nye mennesker at kende, og det nyder vi meget. Det er skønt at følge den glæde at få sig en hvalp og samtidigt hjælpe med at det bliver den rette til lige den familie.

Torsdag d. 17 maj 2007, Uha hvor tiden flyver af sted. jeg har knap til at få skrevet i dagbogen, ja det kan man næsten ikke kalde en dagbog ;). Om 9 dage er de salgsklare, og skal til at hjem til der nye familie. Det er nogle sunde, friske og raske hvalpe vi har. Kuldet er temmelig flotte i deres pigment, 4 har sorte negle. De er meget legesyge og der er ikke en der er holdt udenfor. skønt at se når der er 8 hvalpe der trækker i det samme tov. Jeg prøver at tage nogle billeder men sjovt nok står de ikke stille. Hver gang jeg står klar og klipser.... så har hvalpen flyttet sig..... men nogle gode billeder bliver det til.

Vi tre tøser er til salg!!!

Mandag d. 23 april 2007, Alt går så hurtigt, de vejer gennemsnitlig 1,7 kg. De leger med hinanden.... de er rigtig nuttede. Har nu fået ormekur nr. 2, sidste ormekur skal de have på lørdag. Ronja ligger kortere tid ved dem, det er helt tydeligt at de ikke er så rart når tænderne er brudt igennem.

De ligger altid i én bunke når de sover.

Lørdag d. 7 april 2007, Nu er der gået en uge siden fødslen. Ronja er en super mor. Hun passer og plejer og fodre på livet løs. Vi ser nogle hvalpe der er vokset til dobbelt størrelse på denne uge. Pigmentterningen er lang fremme og flere at hvalpene har allerede sorte negle!! JA det havde kuld 1 altså ikke!

Lørdag d. 31 marts 2007, født Ronja, kuld nr. 2. Alt gik godt og hun fødte 5 tæver og 3 hanner. Den første hvalp blev født kl. 15.45 og den sidste kl. 20.15. Dyrlægen kom ved 22 tiden og gav Ronja et par sprøjter så livmoderen kunne trække sig sammen og her blev alle hvalpe tjekket. Han kunne kun sige at alt var perfekt. Det er bare så dejligt igen at have sådan en oplevelse at få hvalpe.

Webmaster : Maja Mølholm Larsen

Senest opdateret: 10. november 2008                                                Besøgstæller