STARTSIDEN     

HVEM ER VI

RACEN

VORES HUNDE

bullet

Thuner

bullet

Alina

FRITID

HVALPE

GODE RÅD

GALLERI

LINKS

                                       

           

 

Hvalpe dagbog

17 Juni 2006 I dag kom en familie fra at se Assia. De syntes at hun var den skønneste her på jorden.... og det er hun også. Hun rejse med dem hjem. Nu er alle vores hvalpe solgt, og lige nu frygter vi for på Lørdag, fordi der bliver der nemlig meget stille her hos os.

15 Juni 2006 I morgen fylder hvalpene 9 uger, JENSEN og Alina er flyttet fra reden til deres nye familie, Thor og Abbi Blev hentet idag. Vi har hørt fra Alina og JENSEN, og det går rigtig godt med at falde til i deres nye familie. Albert, Nico, Dixie og Raia rejser fra os d. 24 juni, så de skal være her en uge mere. Vi nyder dem fuldt ud og de trives rigtig godt. Så har vi Assia - en flot tæve. Assia kommer da til at savne dem alle sammen lige så meget som vi andre gør....men hun har jo sin mor og onkel indtil den rette familie finder hende. Sidste tirsdag blev de alle dyrlægetjekket, vaccineret og chippet. Dyrlægen roste kuldet og deres forhold meget, hvilket vi blev meget glade for. Det er dejlig at få ros, med alt det dårlige man høre for tiden, med hvalpe der har dårlige kår.

Assia

30 Maj 2006 Ugerne går hurtig, og vores hvalpe er 6 nu uger. I denne uge skal de have anden omgang ormekur. Alle trives godt, og de vejer omkring 5 kg.  Det er sjovt at følge hvilke stadie de er på. Lige nu leger de trækkelege, der kan nogle gange være 5 hvalpe der trækker i samme sok. Ja det ser så sjovt ud. De sniger sig også ind på søster eller bror eller genstande der ligger på gulvet, hvorefter de springer på "byttet". Vi træner også at løbe ud når de skal tisse eller pølle og det er straks i pauser i leg eller færdig med at spiser, eller straks de vågner, og det går faktisk godt. dermed ikke sagt at de er stuerene for det er de ikke endnu. De sover stadig meget, men vi skal være på dupperne når de er vågne, og det er de alle sammen på samme tid. Det er vi nu godt tilfredse med så har vi også tid til at slappe af. 4 hanner og 2 tæver er solgt og deres nye familier følger dem tæt og har flere gange være og besøge der hvalp. De glæder sig meget til den 10/6 hvor de er salgsklare. Vi har valgt at der ikke er krav om at hvalpenavne skal starte med A, og det er køberne glade for. Vi har stadig 3 tæver der ikke har fået et nyt hjem.

19 Maj 2006 Ja så er guldklumper 5 uger og vi har det rigtig sjovt har i Vejen. Der sker så meget at det er svært at følge med. De er alle sammen meget ens, der er ikke en der falder udenfor. Den grønne er nu hvid som de andre. De elsker at drille os, bide i vores tæer. Her ser i 4 forskellige hunde og hvis det ikke var fordi vi have mærket dem så skulle man tro det er den samme. Men det er 2 tæver og 2 hanner.

7 Maj 2006  Nu er de 3 uger - De er begyndt at lege sammen i de få vågne stunder de har. Nogle af dem ved nu hvordan man kommer ud af kassen. I nat kom Ronja og vækkede Finn ved at nappe ham i armen og hun stod så og stirrede på ham han valgte at gå med hende ud til hvalpene .... og der kravlede 2 af dem på gulvet, de blev lagt tilbage og så kunne Ronja igen falde til ro. Tænderne er brudt igennem og vi har smidt lidt hvalpefoder i deres kasse som de gladelig spiser. Ronja ligger kortere og korter tid ved dem. Hendes bryster er mærket af at de har fået tænder, vi er ikke i tvivl om at det gør av.

31 April 2006  Nu er de 2 uger - Der sker meget med hvalpene for hver dag. Det er lige før at vi kan se forskel fra aften til morgen... Nu har alle hvalpe fået øjne og hørelsen er også i orden. De vender ansigtet hen i mod lyden og straks Ronja er i nærheden af kassen søger de mod det hjørne der er tættest på hende. De er også begyndt at gøre antydning af at de godt ved hvordan man kan komme ud af fødekassen ;) Vores børn elsker at sidde og nusse med dem og hvalpen nyder det skam også. Yndige er de også når de nu er begyndt at slikke sig selv på poterne. Vi har også mærket dem med forskellige farver for at vi nu kan følge den enkeltes udvikling. På fredag begynder hvalpekøberne at komme på besøg så er de 3 uger, og det glæder vi os meget til.

20 April 2006  Her i Vejen kan vi for hver dag se at der sker meget. Hvalpene vokser godt og snuderne og trædepuderne er blevet sorte. Dagene går med at sove og spise, og de kan sove på de mest mærkelige måder. Den lille grønne er ved at gul..... ja det er et rigtigt påskeeventyr.

16 April 2006   I dag har vi brugt meget tid på at sidde og nyde de små poder. De er så søde som de klumper sig sammen når de er godt mætte, for at sove. Ronja passer godt på dem, ligesom hun selv spiser og kommer ud at strække benene. Hvalpene har taget omkring 30 gram på alle sammen. Der begynder så småt at kunne ses pigment på snude og trædepoter

15 April 2006   Påskelørdag, kom dagen hvor hvalpene ville ud. De første veer startede ved 17 tiden d. 14 april. Vi fornemmede hen mod midnat at det var nært forestående. Ronja var meget urolig og jammerede en del. Fra midnat og til kl. 02.30 var hun i haven temmelig tit, men da hun kom ind efter turen kl. 02.30 løb hun direkte i fødekassen og 15 min efter blev den første hvalp født. En han hvalp som vejede 407 gr. så gik det ellers slag i slag. Hvalp nr. 2 er en tæve, hun var grøn af fostervandet. Her må vi indrømme at vi blev lidt nervøs for om hun havde fostervandsforgiftning. Men nej resten af de hvalpe som hun fik var fine og hvide. Dyrlægen var på besøg ved middagstid og tjekkede Ronja og hvalpene. Alle er sunde og raske.

    

Hvalp nr. 1 Han 407 gr.         Hvalp nr. 2 Tæve 354 gr.

Hvalp 3 - Han 380 gr., Hvalp 4 - Han 414 gr., Hvalp 5 - Han 365 gr., Hvalp 6 - Tæve 417 gr., Hvalp 7 - Tæve 431 gr., Hvalp 8 - Tæve 381gr., Hvalp 9 - Tæve 403 gr.

Det hele var slut kl. 07.30. Vi har haft en nat uden nogle problemer. Ronja har være en rigtig dygtig førstegangs fødende.

  En glad Ronja kl. 07.30 - Nu er det overstået. Ja et bad kunne nu være dejligt.

Ja Onkel Jacco gjorde store øjne - hvad er nu det??

 

 

Webmaster : Maja Mølholm Larsen

Senest opdateret: 10. november 2008                                                Besøgstæller